Δωρεάν Έξοδα Αποστολής εντός Ελλάδος!
Shopping Cart: 0 Προϊόντα

Τρόποι Αποστολής & Επιστροφής

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η αποστολή των προϊόντων που αγοράζονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στην περίπτωση που είναι άμεσα διαθέσιμα και 10-15 εργάσιμων ημερών στην περίπτωση προϊόντων διαθέσιμων κατόπιν προ-παραγγελίας. Η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για αποστολές εντός Ελλάδας.

Για αποστολές σε Ευρώπη, τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται αυτόματα μόλις ο χρήστης/πελάτης εισάγει τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής του στην ανάλογη φόρμα παραγγελίας.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλλαγές σε παραγγελία που έχει παραδοθεί: Αλλαγές σε παραγγελία που έχει ήδη παραδοθεί γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει την Εταιρία, μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος χωρίς κανένα ελάττωμα, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. Τυχόν διαφορά που θα προκύψει στο τίμημα του προϊόντος καταβάλλεται από τον πελάτη (αντικαταβολή ή σε τραπεζικό λογαριασμό, ανάλογα με τον τρόπο που έγινε η πληρωμή) ή την Εταιρία (σε τραπεζικό λογαριασμό) κατόπιν συνεννόησης. Για να γίνει αποδεκτή η αλλαγή είναι απαραίτητο το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με την αρχική του συσκευασία (συμπεριλαμβανομένων όλων των εντύπων που το συνοδεύουν). Τονίζεται στο σημείο αυτό, ότι έπειτα από τον προαναφερόμενο έλεγχο και μόνο τότε, η Εταιρία θα είναι σε θέση να κρίνει αν θα κάνει δεκτή την επιστροφή/αλλαγή του προϊόντος και ενημερώνοντας τον πελάτη θα διευθετεί τις σχετικές ενέργειες και διαδικασίες, όπως περιγράφονται στο παρόν. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με την Εταιρία καθώς και να αποστέλλετε τα δελτία παραλαβής και λιανικής πώλησης μαζί με το εμπόρευμα το οποίο επιστρέφετε.

Αλλαγές σε παραγγελία που δεν έχει παραδοθεί ακόμη: Αλλαγές σε παραγγελία που δεν έχει παραδοθεί ακόμα γίνονται δεκτές εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραγγελίας για προϊόντα άμεσα διαθέσιμα και εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας για προϊόντα σε προ-παραγγελία. Τυχόν διαφορά που θα προκύψει στο τίμημα του προϊόντος καταβάλλεται από τον πελάτη (αντικαταβολή ή σε τραπεζικό λογαριασμό, ανάλογα με τον τρόπο που έγινε η πληρωμή) ή την Εταιρία (σε τραπεζικό λογαριασμό) κατόπιν συνεννόησης. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με την Εταιρία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε στη Genuí, έχει το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο και με τον τρόπο με τον οποίο έλαβε την παραγγελία του. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ήμερα παραλαβής της παραγγελίας σας. Tο κόστος επιστροφής επιβαρύνει την Εταιρία, σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος χωρίς κανένα ελάττωμα, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με την αρχική του συσκευασία. (συμπεριλαμβανομένων όλων των εντύπων που το συνοδεύουν). Τονίζεται στο σημείο αυτό, ότι έπειτα από τον προαναφερόμενο έλεγχο και μόνο τότε, η Εταιρία θα είναι σε θέση να κρίνει αν θα κάνει δεκτή την επιστροφή του προϊόντος και ενημερώνοντας τον πελάτη θα διευθετεί τις σχετικές ενέργειες και διαδικασίες, όπως περιγράφονται ακολούθως. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με την Εταιρία καθώς και να αποστέλλετε τα δελτία παραλαβής και λιανικής πώλησης μαζί με το εμπόρευμα το οποίο επιστρέφετε.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η αγορά. Στην περίπτωση αγοράς με αντικαταβολή, τα χρήματα επιστρέφονται μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία το προϊόν επέστρεψε στην Εταιρία.

ΑΚΥΡΩΣΗ

Ο πελάτης έχει επιπλέον το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία, εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραγγελίας, σε περίπτωση άμεσα διαθέσιμου προϊόντος και εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας, για προϊόντα σε προ-παραγγελία.  Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με την Εταιρία.