Δωρεάν Έξοδα Αποστολής εντός Ελλάδος!
Shopping Cart: 0 Προϊόντα

Τρόποι Αποστολής & Επιστροφής

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η αποστολή των προϊόντων που αγοράζονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στην περίπτωση που είναι άμεσα διαθέσιμα και 10-15 εργάσιμων ημερών στην περίπτωση προϊόντων διαθέσιμων κατόπιν προπαραγγελίας. Η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για αποστολές εντός Ελλάδας.

Για αποστολές σε Ευρώπη, τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται αυτόματα μόλις ο χρήστης/πελάτης εισάγει τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής του στην αντίστοιχη φόρμα παραγγελίας.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλλαγές σε παραγγελία που έχει παραδοθεί: Αλλαγές σε παραγγελία που έχει ήδη παραδοθεί γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της. Το κόστος πρώτης αλλαγής επιβαρύνει την Εταιρεία. Τυχόν διαφορά που θα προκύψει στο τίμημα του προϊόντος καταβάλλεται από τον πελάτη (αντικαταβολή ή σε τραπεζικό λογαριασμό, ανάλογα με τον τρόπο που έγινε η πληρωμή) ή την Εταιρεία (σε τραπεζικό λογαριασμό) κατόπιν συνεννόησης. Για να γίνει αποδεκτή η αλλαγή είναι απαραίτητο το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με την αρχική του συσκευασία (συμπεριλαμβανομένων όλων των εντύπων που το συνοδεύουν). Τονίζεται στο σημείο αυτό, ότι έπειτα από τον προαναφερόμενο έλεγχο και μόνο τότε, η Εταιρεία θα είναι σε θέση να κρίνει αν θα κάνει δεκτή την επιστροφή/αλλαγή του προϊόντος και ενημερώνοντας τον πελάτη θα προχωρά στις σχετικές ενέργειες και διαδικασίες, όπως περιγράφονται στο παρόν. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με την Εταιρεία καθώς και να αποστέλλετε τα δελτία παραλαβής και λιανικής πώλησης μαζί με το εμπόρευμα το οποίο επιστρέφετε.

Αλλαγές σε παραγγελία που δεν έχει παραδοθεί ακόμη: Αλλαγές σε παραγγελία που δεν έχει παραδοθεί ακόμα γίνονται δεκτές εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραγγελίας για προϊόντα άμεσα διαθέσιμα και εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας για προϊόντα σε προ-παραγγελία. Τυχόν διαφορά που θα προκύψει στο τίμημα του προϊόντος καταβάλλεται από τον πελάτη (αντικαταβολή ή σε τραπεζικό λογαριασμό, ανάλογα με τον τρόπο που έγινε η πληρωμή) ή την Εταιρεία (σε τραπεζικό λογαριασμό) κατόπιν συνεννόησης. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με την Εταιρεία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε από τη Genuí, έχει το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο και με τον τρόπο με τον οποίο έλαβε την παραγγελία του. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ήμερα παραλαβής της παραγγελίας. Tο κόστος επιστροφής επιβαρύνει την Εταιρεία. Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με την αρχική του συσκευασία. (συμπεριλαμβανομένων όλων των εντύπων που το συνοδεύουν). Τονίζεται στο σημείο αυτό, ότι έπειτα από τον προαναφερόμενο έλεγχο και μόνο τότε, η Εταιρεία θα είναι σε θέση να κρίνει αν θα κάνει δεκτή την επιστροφή του προϊόντος και ενημερώνοντας τον πελάτη θα διευθετεί τις σχετικές ενέργειες και διαδικασίες, όπως περιγράφονται ακολούθως. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με την Εταιρεία καθώς και να αποστέλλετε τα δελτία παραλαβής και λιανικής πώλησης μαζί με το εμπόρευμα το οποίο επιστρέφετε.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η αγορά. Στην περίπτωση αγοράς με αντικαταβολή, τα χρήματα επιστρέφονται μέσω τραπεζικού λογαριασμού εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία το προϊόν επέστρεψε στην Εταιρεία. Στη περίπτωση αγοράς με κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία το προϊόν επέστρεψε στην Εταιρεία.

ΑΚΥΡΩΣΗ

Ο πελάτης έχει επιπλέον το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία, εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραγγελίας, σε περίπτωση άμεσα διαθέσιμου προϊόντος και εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας, για προϊόντα σε προ-παραγγελία.  Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με την Εταιρεία.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα