Δωρεάν Έξοδα Αποστολής εντός Ελλάδος!
Shopping Cart: 0 Προϊόντα

Όροι και Προϋποθέσεις

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της ιστοσελίδας www.genuileather.com  (στο εξής η Genuí) από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από αυτόν των κατωτέρω όρων χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου το οποίο περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα. Επομένως, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους προτού κάνει χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου και στην περίπτωση που δεν συμφωνεί με αυτούς, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η παραμονή στην παρούσα ιστοσελίδα ακόμη και έπειτα από τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους του επισκέπτη.

1. Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ιστοσελίδα www.genuileather.com είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με την επωνυμία BULLS LTD, με έδρα στην οδό Maritsa 1, Petrich 2850, Bulgaria και ΑΦΜ: BG040234954. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα δερμάτινα είδη. Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται από γνήσιο δέρμα 100% δικής μας παραγωγής.

2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η Εταιρεία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει ότι το περιεχόμενο της Genuí θα περιλαμβάνει πλήρεις, ακριβείς, σαφείς, έγκυρες, κατατοπιστικές, επίκαιρες, αληθείς και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν προκύπτει οποιασδήποτε μορφής ευθύνη, δέσμευση ή εγγύηση της Εταιρείας σχετική με την ασφάλεια και το περιεχόμενο. Οι χρήστες της Genuí αποδέχονται την πιθανότητα αδυναμίας ελέγχου εκ μέρους της Εταιρείας του συνόλου του περιεχομένου και των υπηρεσιών της. Επιπλέον, η Εταιρεία δεν παρέχει εγγύηση ότι η χρήση των πληροφοριών, στοιχείων ή υλικών που περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο της Genuí από χρήστες δεν θα προσβάλλει δικαιώματα τρίτων.

Η χρήση της Genuí από κάθε χρήστη γίνεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη και το περιεχόμενό της δεν αποτελεί και δεν δύναται σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως παροχή συμβουλής, άμεσης ή έμμεσης προτροπής των χρηστών να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη ή ενέργεια. Η αξιολόγηση του περιεχομένου εναπόκειται σε κάθε χρήστη ο οποίος αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός της.

Επισημαίνεται ότι οι χρήστες της Genuí που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Genuí που μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από την Εταιρεία. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο/προσβλητικό/ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς, η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

3. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

Για τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ιστοσελίδας www.genuileather.com   και την πραγματοποίηση παραγγελίας προϊόντων που διαθέτει η Εταιρεία, είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση ορισμένων ουσιωδών προσωπικών στοιχείων εκ μέρους του πελάτη/χρήστη, μέσω της συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας της ιστοσελίδας. Ο χρήστης, κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του στην Genuí, συμφωνεί να παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από τη Genuí στις σχετικές φόρμες/αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες της. Μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία παραγγελίας, θα λάβει, μέσω e-mail, επιβεβαίωση επιτυχούς καταχώρησης της. Παρακαλούμε, όπως ανατρέξετε κατωτέρω αναφορικά με τη χρήση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία.

4. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι παραγγελίες μέσω της Genuí αποτελούν συμβάσεις πωλήσεως από απόσταση. Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης της εν λόγω σύμβασης πώλησης, εφόσον πληροί τα κριτήρια του νόμου περί δικαιοπρακτικής ικανότητας. Ιδίως όσον αφορά σε νομικά πρόσωπα, οι εν λόγω συμβάσεις συνάπτονται έγκυρα από τους νόμιμους εκπροσώπους τους. Ο τρόπος παραγγελίας, οι τρόποι πληρωμής και αποστολής καθώς και το κόστος της αποστολής αναπτύσσονται και περιγράφονται πλήρως και λεπτομερώς στους οικείους τόπους της παρούσας ιστοσελίδας.

5. ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τιμές των προϊόντων που διατίθενται στην Genuí είναι οι τελικές, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 20% και σε Ευρώ (€). Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο χρήστης συναλλάσσεται με την Εταιρεία με τις τιμολογιακές συνθήκες που ίσχυαν κατά τον χρόνο παραγγελίας, ανεξάρτητα από το αν αυτές μεταβλήθηκαν μεταγενέστερα.

6. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η Genuí διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων (μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας). Στην περίπτωση αυτή, η πληρωμή θα γίνεται στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή της παραγγελίας, με επιβάρυνση 3 Ευρώ για τον πελάτη.
  • Μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας πληρωμής μέσω διαδικτύου της PayPal.
  • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας πληρωμών της συνεργαζόμενης τράπεζας.

7. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ/ ΑΛΛΑΓΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ /ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ: Η αποστολή των προϊόντων που αγοράζονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στην περίπτωση που είναι άμεσα διαθέσιμα και 10-15 εργάσιμων ημερών στην περίπτωση προϊόντων διαθέσιμων κατόπιν προ-παραγγελίας. Η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για αποστολές εντός Ελλάδας.

Για αποστολές σε Ευρώπη, τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται αυτόματα μόλις ο χρήστης/πελάτης εισάγει τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής του στην ανάλογη φόρμα παραγγελίας.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

Αλλαγές σε παραγγελία που έχει παραδοθεί: Αλλαγές σε παραγγελία που έχει ήδη παραδοθεί γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της. Το κόστος πρώτης αλλαγής επιβαρύνει την Εταιρεία. Τυχόν διαφορά που θα προκύψει στο τίμημα του προϊόντος καταβάλλεται από τον πελάτη (αντικαταβολή ή σε τραπεζικό λογαριασμό, ανάλογα με τον τρόπο που έγινε η πληρωμή) ή την Εταιρεία (σε τραπεζικό λογαριασμό) κατόπιν συνεννόησης. Για να γίνει αποδεκτή η αλλαγή είναι απαραίτητο το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με την αρχική του συσκευασία (συμπεριλαμβανομένων όλων των εντύπων που το συνοδεύουν). Τονίζεται στο σημείο αυτό, ότι έπειτα από τον προαναφερόμενο έλεγχο και μόνο τότε, η Εταιρεία θα είναι σε θέση να κρίνει αν θα κάνει δεκτή την επιστροφή/αλλαγή του προϊόντος και ενημερώνοντας τον πελάτη θα προχωρά στις σχετικές ενέργειες και διαδικασίες, όπως περιγράφονται στο παρόν. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με την Εταιρεία καθώς και να αποστέλλετε τα δελτία παραλαβής και λιανικής πώλησης μαζί με το εμπόρευμα το οποίο επιστρέφετε.

Αλλαγές σε παραγγελία που δεν έχει παραδοθεί ακόμη: Αλλαγές σε παραγγελία που δεν έχει παραδοθεί ακόμα γίνονται δεκτές εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραγγελίας για προϊόντα άμεσα διαθέσιμα και εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας για προϊόντα σε προ-παραγγελία. Τυχόν διαφορά που θα προκύψει στο τίμημα του προϊόντος καταβάλλεται από τον πελάτη (αντικαταβολή ή σε τραπεζικό λογαριασμό, ανάλογα με τον τρόπο που έγινε η πληρωμή) ή την Εταιρεία (σε τραπεζικό λογαριασμό) κατόπιν συνεννόησης. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με την Εταιρεία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ: Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε από τη Genuí, έχει το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο και με τον τρόπο με τον οποίο έλαβε την παραγγελία του. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ήμερα παραλαβής της παραγγελίας. Tο κόστος επιστροφής επιβαρύνει την Εταιρεία. Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με την αρχική του συσκευασία. (συμπεριλαμβανομένων όλων των εντύπων που το συνοδεύουν). Τονίζεται στο σημείο αυτό, ότι έπειτα από τον προαναφερόμενο έλεγχο και μόνο τότε, η Εταιρεία θα είναι σε θέση να κρίνει αν θα κάνει δεκτή την επιστροφή του προϊόντος και ενημερώνοντας τον πελάτη θα διευθετεί τις σχετικές ενέργειες και διαδικασίες, όπως περιγράφονται ακολούθως. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με την Εταιρεία καθώς και να αποστέλλετε τα δελτία παραλαβής και λιανικής πώλησης μαζί με το εμπόρευμα το οποίο επιστρέφετε.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η αγορά. Στην περίπτωση αγοράς με αντικαταβολή, τα χρήματα επιστρέφονται μέσω τραπεζικού λογαριασμού εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία το προϊόν επέστρεψε στην Εταιρεία. Στη περίπτωση αγοράς με κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία το προϊόν επέστρεψε στην Εταιρεία.

ΑΚΥΡΩΣΗ: Ο πελάτης έχει επιπλέον το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία, εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραγγελίας, σε περίπτωση άμεσα διαθέσιμου προϊόντος και εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας, για προϊόντα σε προ-παραγγελία.  Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με την Εταιρεία.

8. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλος ο σχεδιασμός της παρούσας ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής καθώς και οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα που διαθέτει αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Συγκεκριμένα και όσον αφορά τις προαναφερόμενες φωτογραφίες, απαγορεύεται με οποιοδήποτε τρόπο η αποθήκευση και αναδημοσίευσή τους, χωρίς τη ρητή και έγγραφη άδεια της Εταιρείας μας. Στη περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί η αναπαραγωγή τους από οποιονδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, τότε η Εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να αξιώσει αποζημίωση και να λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με όσα ορίζουν οι οικείες διατάξεις του νόμου. Το περιεχόμενο της Genuí δεν αποτελεί και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως παραχώρηση ρητής ή σιωπηρής άδειας ή δικαιώματος χρήσης, οποιουδήποτε Εμπορικού Σήματος εμφανίζεται σε αυτό χωρίς την έγγραφη άδεια της Εταιρείας ή των τρίτων που μπορεί να κατέχουν τα Εμπορικά Σήματα που εμφανίζονται σ’ αυτό. Τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, διακριτικά γνωρίσματα που εμφανίζονται στη Genuí και οι απεικονίσεις προσώπων ή τόπων ή πραγμάτων που αποτελούν μέρος του περιεχομένου της, είναι ιδιοκτησίας της Εταιρείας ή τρίτων. Η χρήση τους, απαγορεύεται αυστηρά χωρίς εξασφάλιση προηγούμενης έγγραφης άδειας από την Εταιρεία, εκτός αν υπάρχει διαφορετική πρόβλεψη στους ισχύοντες όρους χρήσης. Προϊόντα, υπηρεσίες, επωνυμία, εμπορικά σήματα ή διακριτικά γνωρίσματα τρίτων που εμφανίζονται στη Genuí, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν και τη σχετική ευθύνη.

Η Εταιρεία δύναται να συλλέγει περιορισμένες πληροφορίες για τις εμπορικές της δραστηριότητες.

9. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η Εταιρεία επεξεργάζεται τα δεδομένα που έχει καταχωρήσει ο χρήστης/πελάτης τηρώντας απαρέγκλιτα τις οικείες διατάξεις του Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, προκειμένου να υλοποιηθεί η παραγγελία που δόθηκε από τον πελάτη/χρήστη. Τα στοιχεία αυτά δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν, να δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός της περίπτωσης εφαρμογής των διαδικασιών για την άρση του απορρήτου ή τυχόν υποχρεώσεις από την εφαρμογή κοινοτικών οδηγιών. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε εφαρμογές και μέσα της Εταιρείας μας, αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών. Η Εταιρεία δε λαμβάνει ουδεμία γνώση επί των προσωπικών στοιχείων χρέωσης της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για τις συναλλαγές του πελάτη με αυτή.

Με την καταχώρηση των προσωπικών τους δεδομένων, οι χρήστες συναινούν ώστε οι εργαζόμενοι της Εταιρείας μας να χρησιμοποιούν τα ανωτέρω δεδομένα αποκλειστικά και μόνον όσον αφορά στην παράδοση της σχετικής παραγγελίας και την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση των στοιχείων του πελάτη. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που έχει δώσει στην Εταιρεία και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν. Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο email: [email protected]

10. COOKIES

Για τη συλλογή των πληροφοριών που αναφέρονται ανωτέρω στην Πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν προσωρινά “cookies”, τα οποία παραμένουν σε ένα αρχείο cookies στο πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη, μέχρι αυτό να κλείσει. Το cookie είναι ένα μικρό κοµµάτι πληροφορίας που στέλνεται στον server του χρήστη και μένει στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του, χωρίς να προκαλεί κάποια βλάβη σε αυτόν. Η χρήση cookies από την Genuí χρειάζεται πάντα ρητή εξουσιοδότηση από το χρήστη, ο οποίος λαμβάνει ειδοποίηση και μπορεί, όντας ενημερωμένος, να επιλέξει αν θα την αποδεχτεί ή θα την απορρίψει.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι:

Απολύτως αναγκαία Cookies: Τα βασικά cookies σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες της. Χωρίς αυτά τα απολύτως αναγκαία cookies, η Ιστοσελίδα δεν θα λειτουργήσει για εσάς τόσο ομαλά όσο επιθυμούμε και ενδέχεται να µην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την Ιστοσελίδα ή συγκεκριμένες παροχές και λειτουργίες της.

Cookies Απόδοσης: Τα Cookies Απόδοσης συλλέγουν πληροφορίες σχετικά µε τη χρήση που κάνετε στην Ιστοσελίδα και µας επιτρέπουν να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας της. Για παράδειγμα, τα cookies απόδοσης µας δείχνουν ποιες είναι οι σελίδες του Ιστότοπου µε τη µμεγαλύτερη επισκεψιµότητα, µας βοηθούν να καταγράψουμε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίσατε µε την Ιστοσελίδα και µας δείχνουν εάν η διαφήμισή µας είναι αποτελεσματική ή όχι. Αυτό µας επιτρέπει να δούμε το γενικό μοντέλο χρήσης της Ιστοσελίδας, και όχι τη χρήση που κάνει ένα µόνο άτομο. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες προκειμένου να αναλύσουμε την κίνηση της Ιστοσελίδας και δεν εξετάζουμε αυτές τις πληροφορίες για την αναγνώριση εξατομικευμένων πληροφοριών. Για τα Cookies απόδοσης χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Analytics της Google.

11. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Επισημαίνεται στους χρήστες ότι στη Genuí ενδεχομένως να υπάρχουν «σύνδεσμοι» (hyperlinks ή banners) προς άλλους διαδικτυακούς τόπους, των οποίων τη διαχείριση δεν έχει η Εταιρεία και δεν ασκεί κανένα έλεγχο επ’ αυτών, των εκ μέρους τους παρεχόμενων υπηρεσιών και της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων που τηρείται εκ μέρους τους. Η χρήση των ανωτέρω συνδέσμων υπόκειται αποκλειστικά στους δικούς τους όρους χρήσης, για τους οποίους οφείλουν να ενημερώνονται οι χρήστες. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν στους χρήστες από την χρήση τους. Η σύνδεση με τους ανωτέρω συνδέσμους πραγματοποιείται με ατομική ευθύνη του χρήστη.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα Βία: αν για λόγους ανωτέρας βίας δεν καταστεί δυνατό να παραδοθεί η παραγγελία εντός του προκαθορισμένου χρόνου, η Εταιρεία θα σας ενημερώσει μέσω e-mail, μηνύματος ή τηλεφωνικά, προκειμένου να δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση και παράδοση της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Τροποποίηση των παρόντων όρων: η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η Εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις καθώς και κάθε τροποποίησή τους διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το βουλγαρικό δίκαιο. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται γι’ αυτόν τον λόγο η ισχύς των υπόλοιπων όρων. Για κάθε διαφορά που ανακύπτει από τη χρήση της Genuí, αρμοδιότητα έχουν τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια του Mπλαγκόεβγκραντ.

 

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα