Δωρεάν Έξοδα Αποστολής εντός Ελλάδος!
Shopping Cart: 0 Προϊόντα

Σχετικά με μας

Η ιστορία μας ανάγεται έναν αιώνα πίσω, στο 1922, που έγινε η ίδρυση μιας μικρής οικογενειακής μονάδας κατεργασίας και επεξεργασίας δερμάτων (βυρσοδεψείο). Διατηρώντας την ίδια αγάπη, εμπειρία, τεχνογνωσία και προσήλωση στο αντικείμενο, δραστηριοποιούμαστε ενεργά εδώ και τέσσερις γενιές στον χώρο του γνήσιου δέρματος απαριθμώντας πολλές εξαγωγές σε όλο τον κόσμο, ενώ από το 2018 μπαίνουμε δυναμικά στον χώρο της κατασκευής και μεταποίησης χειροποίητων δερμάτινων ειδών από δέρματα που παράγονται αποκλειστικά και μόνο στις δικές μας εγκαταστάσεις επεξεργασίας.

Η παραγωγική διαδικασία ξεκινάει από τη διαλογή των ακατέργαστων δερμάτων. Ακολουθεί η δέψη τους με φυτικές τανίνες σε ειδικά διαμορφωμένες ξύλινες βαρέλες για αρκετές ημέρες. Στη συνέχεια σκεφίζονται για να αποκτήσουν το κατάλληλο πάχος κι ακολουθεί η βαφή τους. Έπειτα, στεγνώνουν με φυσικό τρόπο. Αφού ολοκληρωθεί το στέγνωμα, ακολουθεί ο καλλωπισμός, η αδιαβροχοποίηση και το τελικό φινίρισμα (βάψιμο, κέρωμα, γυάλισμα κ.λπ.) της επιδερμίδας τους. Με την ολοκλήρωση αυτής της πολυήμερης διαδικασίας τα δέρματα είναι πλέον έτοιμα για χρήση.

Ακολουθεί η προσεκτική διαλογή των δερμάτων πρώτης ποιότητας για το κόψιμο των πατρόν και στη συνέχεια, η ραφή των τελικών προϊόντων, πάντα με τη χρήση των πιο κατάλληλων και ποιοτικών υλικών.

Πωλούμε δέρματα και επανωδέρματα κατάλληλα για ενδύματα, υποδήματα, έπιπλα, αξεσουάρ. Επίσης, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τα έτοιμα χειροποίητα προϊόντα μας διαθέσιμα για λιανική η χονδρική πώληση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται εδώ.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα